Střípek Karla Tyrpekla: Superdebata na ČT 1 vs kandidáti Koalice pro Cheb
Denisa-Kolouchová-Koalice-pro-Cheb-článek

Mgr. Denisa Kolouchová

Střípek Karla Tyrpekla: Superdebata na ČT 1 vs kandidáti Koalice pro Cheb

Vážení spoluobčané a kolegové z Koalice pro Cheb,
mnozí z vás včera viděli Superdebatu na ČT 1, ve které se Andrej Babiš (dle pokynů místní buňky ANO) ptá, kdo že je vlastně Koalice pro Cheb. Vážený pane Babiši, Koalice pro Cheb je občanská koalice 20 kandidátů bez politické příslušnosti, 1 zástupce TOP 09, 3 zástupců za Zelené a 5 za KDU-ČSL. Oba naši stávající zastupitelé města Chebu jsou bez politické příslušnosti – já a PhDr. Jakub Formánek.

0
kandidátů bez politické příslušnosti
Alena Kovaříková - učitelka ZŠ,
KDU-ČSL

Jsem velice poctěn, že na kandidátce do komunálních voleb mohu být společně s paní Alenou Kovaříkovou, která je právě za KDU-ČSL. Spolupracuji v rámci Nadačního fondu Historický Cheb na obnově a chodu poutního místa Maria Loreto – kulturní památky nadregionálního významu s paní Alenkou již mnoho let. Její víra, odhodlání, pracovitost je obdivuhodná. Její srdce vlévá neustále krev do chodu spolku přátel Maria Loreto. Plánuji další podporu spolku ve spolupráci se zaměstnanci Městského úřadu v Chebu, kterým taktéž patří velký dík za odvedenou práci. Zde bych rád poděkoval paní PhDr. Marcele Brabačové. Pokud nám bude umožněno na započatém díle dále spolupracovat budu velmi vděčný Vám voličům za znovuzvolení.

Jsme kompletní tým a celý Cheb může vidět, kdo kandiduje za naší Koalici pro Cheb. To se ovšem nedá říct o zmíněné buňce ANO, které téměř polovina jejich kandidátů nepropůjčila svůj obličej na plakáty.

za naše kandidáty se nestydíme
Kde jsou další tváře chebské buňky ANO?
Milí kandidáti Koalice pro Cheb, děkuji vám, že spolupracujete na našem společném projektu. I taková drobnost, že jste přišli všichni na mou zahradu do Podhradu nechat se vyfotit na naše plakáty, je pro mě důležitá. Jsme kompletní tým a celý Cheb může vidět, kdo kandiduje za naší Koalici pro Cheb. To se ovšem nedá říct o zmíněné buňce ANO, které téměř polovina jejich kandidátů nepropůjčila svůj obličej na plakáty.
Vážení sousedé, již tento pátek a sobotu 23. a 24. září můžete ovlivnit složení vedení města a jeho následné směřování. Rád bych vás požádal o jeden velký křížek pro všechny naše kandidáty Koalice pro Cheb, kterou vedu k letošním volbám.
O skoro už minulém volebním období bylo napsáno a řečeno hodně. Období poznamenané následky pandemie covidu a válkou na Ukrajině nebylo lehké a pro mnohé bylo i smutné. Bohužel následky celosvětových změn dopadají i na nás Chebany neradostnou ekonomickou situací. Pojďme se tedy dívat do budoucna a hledejme řešení, jak zajistit tolik potřebnou pomocnou ruku pro ty, kteří to budou potřebovat a vyslat jasný signál všem ostatním, že i v nelehkých dobách se budete moci na své zvolené zastupitele spolehnout. Snažili jsme se připravit program, který by myslel na další nelehká období nás všech. Náš program se zaměřuje na systémová řešení a hledání odborníků než na populistická a příliš jednoduchá řešení, která se u mnohých politických subjektů tak snadno před volbami slibují.
A až se společně dostaneme do období klidu a prosperity, budeme, jako Koalice pro Cheb, dělat vše proto, aby dobré časy byly vidět i na našem městě a naší chebské komunitě.
Ano, komunální volby jsou skvělé v tom, že ve spoustě uskupeních se najde mnoho pracovitých a čestných lidí, proto rozumím oblíbenému křížkování napříč stranami. Pokud ale strana, ucházející se o vaše hlasy, má dostat silný mandát k tomu, aby měla dostatek zastupitelů, kteří budou moci plnit volební program, který jak doufáme, vás zaujal, protože naplňuje to, co v této době naplňovat má, potřebuje se opřít o váš jediný křížek, a to nad hlavami všech kandidátů.
Nabízíme naději a pomoc. Rozvahu a prosperující budoucnost. Kulturu a zase o něco šťastnější obyvatelé. Děkujeme za vaší projevenou důvěru, a těším se na lepší společnou budoucnost.
 

více
článků

více
článků